Citroën DS3 1.2 THP 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën DS3 1.2 THP 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 130pk +18.2%
Koppel 205nm 250nm +22%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Citroën DS3 is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Citroën DS3 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Citroën DS3 1.2 THP 110pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Citroën DS3 1.2 THP 110pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Citroën DS3 1.2 THP 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Citroën DS3 1.2 THP 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën DS3 1.2 THP 110pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën DS3 1.2 THP 110pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Citroën DS3 1.2 THP 110pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Citroën DS3 1.2 THP 110pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Citroën DS3chiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën DS3 1.2 THP 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën DS3 1.2 THP 110pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Citroën DS3 1.2 THP 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën DS3 1.2 THP 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën DS3 1.2 THP 110pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Citroën DS3 1.2 THP 110pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Citroën DS3 1.2 THP 110pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Citroën DS3 1.2 THP 110pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.2 THP 110pk. Je Citroën DS3 1.2 THP 110pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.2 THP 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën DS3 1.2 THP 110pk.

Gespecialiseerde know-how over Citroën DS3 1.2 THP 110pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën DS3 1.2 THP 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën DS3 1.2 THP 110pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Citroën auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw Citroën dus even kwijt.