Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 254nm 320nm +26%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Citroën C4 veel lekkerder rijdt door tuning Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk
 • De beste Citroën C4chiptuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chippen voor uw Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk kan doen:

Methodes voor Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën C4 1.6 BlueHDI 8V 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.