Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 155pk +19.2%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever geluid
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk wordt!

Verschillende vormen Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk. Zonder de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning genoemd. Je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Dodge
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Citroën al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.