Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 205nm 275nm +34.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Citroën Jumpy een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Citroën Jumpy chip tunen. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk
 • Beter geluid
 • Meer koppel uit uw Citroën
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Citroën Jumpytuning software in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk. Via deze methode hoef je zelfs de Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 90pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.