Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Citroën Berlingo is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Citroën Berlingo tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede tuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk. Je Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning.

Zo doen wij naast Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren Lamborghini
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.