Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 98pk +44.1%
Koppel 160nm 220nm +37.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën Xsara Picasso een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën Xsara Picasso veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Citroën
 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 engineer. Daarna sturen we de software van uw Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 werd uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68.

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 OBD chiptuning

OBD tuning Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68.

Daardoor is dit een goedkope Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën Xsara Picasso 1.4 HDi 8V 68 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Volkswagen
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.