Citroën C8 2.2 HDi 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C8 2.2 HDi 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 190pk +9.8%
Koppel 370nm 420nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Citroën C8 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën C8 2.2 HDi 173pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C8 2.2 HDi 173pk gaat u merken dat uw Citroën C8 veel lekkerder rijdt door chip tuning Citroën C8 2.2 HDi 173pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Citroën C8 2.2 HDi 173pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Citroën C8 2.2 HDi 173pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Comfortabeler rijden​ met uw Citroën C8 2.2 HDi 173pk​
 • Geluid klinkt harder uit uw Citroën
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Citroën C8 2.2 HDi 173pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C8 2.2 HDi 173pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Citroën C8 2.2 HDi 173pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën auto
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën C8 2.2 HDi 173pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Citroën C8 2.2 HDi 173pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën C8 2.2 HDi 173pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën C8 2.2 HDi 173pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Citroën C8 2.2 HDi 173pk. Zonder de Citroën C8 2.2 HDi 173pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën C8 2.2 HDi 173pk met meer kracht, zonder dat je Citroën C8 2.2 HDi 173pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën C8 2.2 HDi 173pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën C8 2.2 HDi 173pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C8 2.2 HDi 173pk chiptuning genoemd. Je Citroën C8 2.2 HDi 173pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Citroën C8 2.2 HDi 173pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.