Citroën C3 1.1i 61pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C3 1.1i 61pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 61pk 68pk +11.5%
Koppel 95nm 105nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C3 1.1i 61pk kan doen:

De ecu van uw Citroën C3 1.1i 61pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Citroën C3 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Citroën C3 kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën C3 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Citroën C3 1.1i 61pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningCitroën C3 1.1i 61pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Citroën C3 1.1i 61pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Citroën C3 1.1i 61pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën C3 1.1i 61pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Citroën C3 1.1i 61pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën C3 1.1i 61pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Citroën C3 1.1i 61pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën C3 1.1i 61pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto
 • Goede Citroën C3tuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Citroën C3 1.1i 61pk wordt!

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Citroën C3 1.1i 61pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën C3 1.1i 61pk is een veelvoorkomende methode om je Citroën C3 1.1i 61pk te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Citroën C3 1.1i 61pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Citroën C3 1.1i 61pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Citroën C3 1.1i 61pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Citroën C3 1.1i 61pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C3 1.1i 61pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Citroën C3 1.1i 61pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën C3 1.1i 61pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën C3 1.1i 61pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën C3 1.1i 61pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.