Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 130pk +8.3%
Koppel 160nm 180nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk zult u merken dat uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer veel lekkerder rijdt door Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer chip tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer PK’s uit uw Citroën

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk tuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk!

Stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk.

Zo doen wij buiten Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 VTi 120pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Volvo
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.