Citroën DS4 1.6 THP 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën DS4 1.6 THP 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 195pk +18.2%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Citroën DS4 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën DS4 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Citroën DS4 1.6 THP 165pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Citroën DS4 1.6 THP 165pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Citroën DS4 1.6 THP 165pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën DS4 1.6 THP 165pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Citroën DS4 1.6 THP 165pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën DS4 1.6 THP 165pk
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Citroën DS4 1.6 THP 165pk
 • De beste Citroën DS4chiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Citroën DS4 1.6 THP 165pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën DS4 1.6 THP 165pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën DS4 1.6 THP 165pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Citroën DS4 1.6 THP 165pk.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën DS4 1.6 THP 165pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën DS4 1.6 THP 165pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Citroën DS4 1.6 THP 165pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Citroën DS4 1.6 THP 165pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën DS4 1.6 THP 165pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën DS4 1.6 THP 165pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën DS4 1.6 THP 165pk chiptuning. Je Citroën DS4 1.6 THP 165pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Citroën DS4 1.6 THP 165pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën DS4 1.6 THP 165pk.

Specialistische Citroën DS4 1.6 THP 165pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën DS4 1.6 THP 165pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Mazda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.