Citroën DS3 1.6 THP 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën DS3 1.6 THP 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 190pk +22.6%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Citroën DS3 1.6 THP 155pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Citroën DS3 1.6 THP 155pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Citroën DS3 meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Citroën DS3 1.6 THP 155pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Citroën DS3 1.6 THP 155pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën DS3 1.6 THP 155pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Citroën DS3 1.6 THP 155pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën DS3 1.6 THP 155pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Citroën DS3tuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Citroën DS3 1.6 THP 155pk kan worden!

Verschillende vormen Citroën DS3 1.6 THP 155pk motor tuning:

Voor het Citroën DS3 1.6 THP 155pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën DS3 1.6 THP 155pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Citroën DS3 1.6 THP 155pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën DS3 1.6 THP 155pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën DS3 1.6 THP 155pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Citroën DS3 1.6 THP 155pk. Via deze manier hoef je zelfs de Citroën DS3 1.6 THP 155pk ECU niet te ontmantelen.

Je Citroën DS3 1.6 THP 155pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.6 THP 155pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën DS3 1.6 THP 155pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën DS3 1.6 THP 155pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Citroën DS3 1.6 THP 155pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Citroën DS3 1.6 THP 155pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.