Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 205nm 255nm +24.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Citroën Berlingo is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto chip tuning.

Door het chippen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk.

Daardoor is dit een goedkope Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk haalt.

Voor wie alles uit hun Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Berlingo 2.0 HDi 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Iveco bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.