Citroën DS3 1.6 THP 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën DS3 1.6 THP 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën DS3 1.6 THP 150pk auto chiptunen?

De ecu van uw Citroën DS3 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën DS3 1.6 THP 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën chip tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Citroën DS3 1.6 THP 150pk veel lekkerder rijdt door tuning Citroën DS3 1.6 THP 150pk. Je Citroën DS3 1.6 THP 150pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën DS3 1.6 THP 150pk
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën DS3 1.6 THP 150pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën DS3 1.6 THP 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën DS3 1.6 THP 150pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Citroën DS3 1.6 THP 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën DS3 1.6 THP 150pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën DS3 1.6 THP 150pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Citroën DS3tuning software in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën DS3 1.6 THP 150pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën DS3 1.6 THP 150pk motor tuning:

Voor het Citroën DS3 1.6 THP 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën DS3 1.6 THP 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Citroën DS3 1.6 THP 150pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën DS3 1.6 THP 150pk.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën DS3 1.6 THP 150pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën DS3 1.6 THP 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Citroën DS3 1.6 THP 150pk!

Chiptuning Citroën DS3 1.6 THP 150pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën DS3 1.6 THP 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Citroën DS3 1.6 THP 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Citroën DS3 1.6 THP 150pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën DS3 1.6 THP 150pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.