Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid
 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourertuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk.

Daardoor is dit een voordelige Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 THP 150pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning Opel
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Citroën dus even kwijt.