Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 2.0 hdi 120pk

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk?

De ecu software van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën Jumpy is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën Jumpy 2.0 HDi 120pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van de beste Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk tuning software
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor u Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk genoemd. Hierbij pas je de Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk.

Gespecialiseerde kennis over Citroën Jumpy 2.0 HDi 120pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.