Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 1.6 hdi 16v 115pk

Stage 1 Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Citroën Jumpy meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning software

Ontdek wat auto chip tunen voor u Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 115pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Alpina
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Citroën .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw Citroën dus even kwijt.