Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds 7 crossback 1.5 bluehdi 130pk

Stage 1 Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Citroën DS 7 Crossback tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Citroën DS 7 Crossback meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance uit uw Citroën

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën auto
 • De beste Citroën DS 7 Crossbacktuning files in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk. Via deze methode hoef je zelfs de Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk!

Stage 2 chiptuning Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk. Hierbij pas je de Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi 130pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.