Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 2.0 bluehdi 150pk

Stage 1 Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Citroën C4 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk zult u merken dat uw Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk veel lekkerder gaat door Citroën C4 tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw Citroën

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën C4 2.0 BlueHDI 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk kan worden!

Verschillende vormen Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk!

Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk. Je Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën C4 2.0 BlueHDI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.