Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.2 puretech 110pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 145pk +31.8%
Koppel 205nm 270nm +31.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Citroën Berlingo met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Citroën Berlingo chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk
 • Beter geluid uit uw Citroën

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Goede Citroën Berlingotuning software in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk ook diverse andere software modificaties voor Citroën Berlingo 1.2 Puretech 110pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Citroën al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën auto en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.