Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 1.5 bluehdi 100pk

Stage 1 Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 145pk +45%
Koppel 270nm 300nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt beter
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Buick ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.