Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 2.0 hdi 136pk

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 165pk +21.3%
Koppel 320nm 395nm +23.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk chiptunen?

De ecu software van uw Citroën Jumpy is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën ecu tuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Citroën Jumpy heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Citroën Jumpy tunen. Je Citroën Jumpy zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën Jumpy 2.0 HDi 136pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Citroën Jumpy 2.0 HDi 136pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Renault
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën .

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.