Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 2.0 bluehdi 180pk

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk ecu van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Citroën Jumpy chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Citroën Jumpy meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Citroën
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk
 • Meer koppel uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk?​

Voor stage one tunen Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van de beste Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk motor tuning:

Voor het Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk chiptuning. Je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Lincoln
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.