chiptuning Volkswagen Crafter: elke Volkswagen Crafter krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Crafter chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u Volkswagen Crafteren dat uw Volkswagen Crafter auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Crafter auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Crafter auto chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw auto

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Crafter?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Crafter om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Crafter chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Volkswagen Crafter auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Crafter chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Crafter.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding tijdens het chippen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Crafter

Gebruik van beste tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Crafter auto wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Crafter motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Crafter OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Crafter chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Crafter auto.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Crafter chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Crafter ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Je Volkswagen Crafter ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Crafter chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Volkswagen Craftertuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Crafter. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Crafter behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Crafter chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Crafter is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat chip tuning voor u Volkswagen Crafter auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Crafter ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Crafter ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Volkswagen Crafter producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, het chippen van je Volkswagen Crafter zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Volkswagen Crafter! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over Volkswagen Crafter eco tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Volkswagen Crafter. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een lijst van de Mijn Chiptuning vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen Crafter doen.