Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen crafter 2.0 tdi cr (eur 6) 102pk

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 150pk +47.1%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Crafter is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto motor tuning.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Crafter tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk​
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Renault
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.