Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 166pk +22.1%
Koppel 300nm 390nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Volkswagen Crafter is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Volkswagen Crafter chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Crafter veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk.

De chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk chiptuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 136pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.