Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Passat / Magotan zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Volkswagen Passat / Magotan tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk​
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk
 • Goede Volkswagen Passat / Magotanchiptuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk is een populaire manier om je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 150pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.