Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk ecu van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Polo een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Volkswagen Polo tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Polo veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Polo 1.6 TDI 105pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Polo 1.6 TDI 105pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.