Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 82pk +9.3%
Koppel 128nm 140nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk ecu van uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Bora zult u merken dat uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk veel lekkerder gaat door chip tuning Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk. Je Volkswagen Bora zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk?​

Voor stage 1 tuning Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk
 • Gebruik van de beste Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk tuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Bora 1.4i 16v 75pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Chrysler ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.