Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 100pk +25%
Koppel 190nm 245nm +28.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk. Je Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer performance uit uw auto
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Volkswagen Polotuning software in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk

Ontdek wat auto chip tuning voor u Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion 80pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Alpina ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.