Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Passat CC is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto motor tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Volkswagen Passat CC tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Passat CC zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid
 • Meer PK’s
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk.

Veilige chip tuning door

 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 140pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Mazda
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.