Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 230nm 320nm +39.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Volkswagen Golf tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Golf 1.6 TDI 90pk?​

Voor stage 1 tuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk. Hierbij pas je de Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 90pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Isuzu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.