Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 300pk +30.4%
Koppel 300nm 410nm +36.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Volkswagen Golf tunen. Je Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk:​​

 • Harder geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk.

Specialistische Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 230pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.