Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 300pk +36.4%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Scirocco meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk
 • De beste Volkswagen Sciroccochiptuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk chiptuning. Je Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 220pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Renault
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.