Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.5 TSI 150pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.