Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 80pk +17.6%
Koppel 140nm 160nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Caddy is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Volkswagen Caddy chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Volkswagen
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk wordt!

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk is een geliefde manier om je Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Caddy 1.9 SDI 68pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Ford ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.