Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 280pk +32.7%
Koppel 450nm 575nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk auto kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Phaeton vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Volkswagen Phaeton kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Phaeton gaat u merken dat uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk veel soepelder gaat door tuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk tuning software

Ontdek wat auto chip tunen voor u Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk.

Specialistische Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 211pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.