Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 64pk 75pk +17.2%
Koppel 125nm 145nm +16%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Polo 1.9 SDI 64pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Aston Martin ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.