Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Caddy veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer koppel uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 TDI 90pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.