Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen crafter 2.0 tdi cr 143pk

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 185pk +29.4%
Koppel 340nm 410nm +20.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk kan doen:

Het standaard programma in de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk:​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk
 • Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede Volkswagen Crafterchiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk is een geliefde methode om je Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 143pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Buick motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.