Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.8 t gti 150pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 220nm 320nm +45.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Volkswagen Polo chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Polo veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk.

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Gebruik van goede Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk tuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk!

Chiptuning Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Polo 1.8 T GTI 150pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning Porsche
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.