Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Caddy zult u merken dat uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk veel lekkerder gaat door Volkswagen Caddy tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk?​

Voor stage 1 tunen Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede Volkswagen Caddychiptuning files in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk!

Stage 2 Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Ford ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.