Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tsi gti performance 230pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 300pk +30.4%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Volkswagen Golf chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk?​

Voor stage one chippen Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • De beste Volkswagen Golfchiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 230pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Alfa Romeo
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.