Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat cc 1.8 tsi 160pk

Stage 1 Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 210pk +31.3%
Koppel 250nm 340nm +36%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk?​

Bij stage one tuning Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede Volkswagen Passat CCtuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk auto.

Zo doen wij naast Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Passat CC 1.8 TSI 160pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.