Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tdi 90pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 150pk +66.7%
Koppel 220nm 330nm +50%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen Transporter / Multivan is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Transporter / Multivan kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Volkswagen Transporter / Multivan tunen. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw auto
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • De beste Volkswagen Transporter / Multivantuning software in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk kan worden!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk wordt!

Methodes voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Isuzu ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.