Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tdi cr (eur 6) 102pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 175pk +71.6%
Koppel 250nm 350nm +40%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Transporter / Multivan kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Transporter / Multivan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk?​

Voor stage één chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 102pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Isuzu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.