Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 1.9 tdi 115pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 310nm 380nm +22.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk chiptunen?

De standaard software in de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk ecu van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Sharan veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Volkswagen Sharan zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk​
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk. Je Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.