Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen t-cross 1.0 tsi 115pk

Stage 1 Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 130pk +13%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je Volkswagen T-Cross door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Volkswagen T-Cross chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Meer plezier uit uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk
 • Mooier geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk.

Veilige chip tuning

 • Goede Volkswagen T-Crosschiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk. Hierbij pas je de Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.