Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen crafter 2.5 tdi 109pk

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 140pk +28.4%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto tuning.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Crafter zult u merken dat uw Volkswagen Crafter veel soepelder gaat door chip tuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk. Je Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk:​​

 • Meer performance
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede Volkswagen Craftertuning software in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Renault
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.