Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen crafter 2.5 tdi 164pk

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 164pk 193pk +17.7%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Crafter is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto motor tuning.

Door het chippen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Volkswagen Crafter tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen Crafter meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw Volkswagen
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk
 • Gebruik van de beste Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk tuning bestanden

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 164pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren SsangYong
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.