Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Crafter kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Crafter zult u merken dat uw Volkswagen Crafter veel soepelder rijdt door tuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid
 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk.

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Volkswagen Craftertuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk!

Stage 2 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.